Formular pentru solicitare informatii online

Experții Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru va oferă gratuit informații referitoare la fondurile europene structurale și de investiții în general și Programul Operațional Regional în special, precum și îndrumare și consiliere pentru pregătirea cererii de finanțare.

Experții din cadrul sediului central al ADR Centru și din cadrul birourilor teritoriale localizate în Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Tîrgu Mureș și Sibiu pot fi contactați direct sau telefonic, de luni pana joi, intre orele 8.00-16.30 și vinerea, între orele 8.00-14.00, la următoarele DATE DE CONTACT sau prin completarea următorului formularului de mai jos:

Disclaimer:

Răspunsurile furnizate sunt redactate pe baza informațiilor puse la dispoziția noastră de către dumneavoastră. Informațiile sunt furnizate cu titlu informativ şi nu reflectă în mod necesar opinia Comisiei Europene, a MDRAP, a evaluatorilor sau a terților. Aceste date nu sunt exhaustive, solicitantului revenindu-i responsabilitatea corelării informaților prezentate cu normele aplicabile cazului său particular/individual precum și cu restul dispozițiilor legale în vigoare.

Conținutul acestor răspunsuri nu este menit a garanta vreun rezultat, ADR Centru nefiind responsabilă pentru eventualele cheltuieli, pierderi sau daune rezultate din consultarea și/sau utilizarea conținutului acestor informații în cazuri particulare/individuale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Aceasta secțiune este dedicata solicitării de informații punctuale legate de Programul Operațional Regional.