MySMIS 2014, lansat spre testare! Incercati functionalitatea aplicatiei de depunere a proiectelor 2014-2020

Ministerul Fondurilor a lansat spre testare noul sistem MySMIS, prin care potentialii beneficiari din Romania vor putea solicita banii europeni pentru perioada de programare 2014-2020. Aplicatia este unica si va arata la fel pentru toate programele operationale. Legatura va fi facuta catre fiecare ghid in parte si indicatiile de completare vor fi de asemenea personalizate. Continutul si tipul informatiilor solicitate vor fi diferite. Puteti intra in aplicatia MySMIS 2014 accesand link-ul de mai jos: http://www.fonduri-ue.ro/mysmis#manuale.

Orice persoana juridica interesata de testarea aplicatiei IT trebuie sa fie inregistrata in sistem de catre reprezentantul legal sau un imputernicit al acestuia, obligatoriu prin utilizarea propriului Certificat digital calificat pentru semnarea electronica a documentelor.  Mai multe informații despre obtinerea certificatului digital calificat pentru aplicatia IT MySMIS 2014, gasiti aici […]

Atasat aveti si ultima versiune a manualelor MySMIS2014, ce contin informatii referitoare la modul de creare a unui cont, conectare la aplicatie, completare cerere de finantare si alte informatii utile.