Portofoliu de proiecte pentru Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii Centru

ADR Centru a creat un instrument online, sub forma unui chestionar, prin care va fi sprijinită implementarea și monitorizarea Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii Centru (RIS3). Instrumentul dă posibilitatea fiecărui promotor de proiecte să încarce pe o platformă online, într-un format standardizat, principalele informații referitoare la proiectele proprii care vizează obiectivele RIS3 și, în același timp, permite ADR Centru și Consorțiului Regional de Inovare Centru o actualizare permanentă a portofoliului de proiecte aferent RIS3.

Vă rugăm să completați chestionarul următor cu proiectele pe care le aveți în derulare sau pe care doriți să le implementați în perioada de programare 2014-2020, proiecte care vizează obiectivele RIS3.

Chestionar portofoliu de proiecte pentru RIS3

  • 6. Bugetul proiectului (euro)

  • Disclaimer

    ADR Centru este operatorul exclusiv al datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. ADR Centru nu transmite datele dumneavoastră unor terți. Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a ADR Centru privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate