Lansarea regională a finanțărilor pentru IMM-uri în parteneriat cu Entitățile de Inovare și Transfer Tehnologic

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a publicat, în data de 21 decembrie 2017, versiunea finală a Ghidului specific pentru apelul de proiecte din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 1 – Promovarea transferului tehnologic, Prioritatea de Investiții 1.1, Operațiunea C – Investiţii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării – inovării în parteneriat cu Entitățile de Inovare și Transfer Tehnologic.

Cu acest prilej, ADR Centru va organiza 2 seminarii de informare pentru această Prioritate de Investiții, la care sunt invitați să participe potențialii solicitanți de la nivelul Regiunii Centru. Evenimentele se vor desfășura cu începere de la ora 11.00, după următorul calendar:

Nr. crt. Localitate Data eveniment Judetele carora se
adreseaza seminarul
Locatie eveniment
1 Targu Mures 23 ianuarie 2018 Alba, Harghita, Mures Sala de Conferinte a Camerei de Comert si Industrie Mures(sala 109), situata in Municipiul Tirgu Mures, str. Primariei, nr.1, etaj 1
2 Brasov 25 ianuarie 2018 Brasov, Covasna, Sibiu Sediul Camerei de Comert si Industrie Brasov, situat în Municipiul Brasov, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 18-20

 

Cu acest prilej vor fi prezentate condițiile de finanțare aplicabile în cadrul apelului, aspecte generale privind utilizarea aplicației MySMIS și regulile de identitate vizuală valabile pentru POR 2014-2020.

Cei interesați să participe la seminarii sunt rugați să completeze un formular de înregistrare on-line, disponibil la următorul link: https://goo.gl/forms/xcKFWahceTVagS133.