Simpozion economic româno-austriac pe tema infrastructurii de transport

In 18 octombrie 2016 o delegație de firme austriece din domeniul infrastructurii de transport va vizita România pentru a se informa despre posibilitățile de colaborare, proiecte și investiții din domeniul infrastructurii de trasport pentru drumuri și calea ferată. Printre acestea se numără reprezentanți ai multor companii austriece de renume.

Infrastructura românească de transport se află în privința extinderii și a modernizării rețelei rutiere și a celei de cale ferată precum și în privința transportului public în fața unor mari provocări. Scopul vizitei este de a schimba informații cu parteneri români privind proiecte actuale și viitoare și de a stabili și dezvolta împreună puncte comune și soluții la problemele existente. Companiile austriece dețin un vast know-how în acest domeniu – în special în ceea ce privește planificarea și proiectarea precum și construcția pe terenuri dificile (poduri, viaducte, tuneluri și terenuri înclinate) cât și privind întreținerea și repararea instalațiilor de infrastructură în baza experienței de decenii.

Cu această ocazie Secția Comercială a Ambasadei Austriei din București vă invită împreună cu Ministerul Transporturilor și cu ceilalți parteneri ai proiectului la Simpozionul economic româno-austriac pe tema infrastructurii de transport

Inregistrarea ca participant se va face in mod obligatoriu prin intermediul formularului anexat si prin bifarea acelor firme, cu care ati dori sa purtati discutii B2B, pana in data de 12.10.2016.