BAZA DE DATE REGIONALA A FIRMELOR DE CONSULTANTA

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru vine in sprijinul celor din Regiunea Centru ce doresc sa acceseze fonduri nerambursabile prin oferirea unui nou tip de informatii, respectiv o baza de date regionala a firmelor de consultanta. Firmele de consultanta care doresc sa-si promoveze serviciile isi vor pune la dispozitia celor interesati datele de contact, dar si cateva exemple de proiecte derulate si rezultate obtinute, date necesare in vederea obtinerii de credibilitate.

Initiativa a fost luata datorita solicitarilor sosite atat din partea firmelor de consultanta, cat si din partea celor ce doresc sa depuna proiecte pentru obtinerea unor finantari nerambursabile prin Programul Operational Regional. Deja au fost transmise firmelor de consultanta, existente in baza de date a agentiei, formularul de inregistrare a datelor de contact ale acestora. Formularul este impartit in 5 sectiuni ce contin datele de contact ale organizatiei, informatii referitoare la activitatea organizatiei, echipa organizationala, informatii referitoare la serviciile oferite de catre firme atat ca raza de actiune, dar si ca domenii specifice de activitate, precum si exemple de proiecte pregatite si fonduri accesate. Pentru firmele de consultanta care nu sunt inscrise in baza de date a ADR Centru, dar care doresc sa-si promoveze serviciile si sa colaboreze cu cei interesati de accesarea fondurilor nerambursabile, formularul poate fi descarcat in format editabil si de pe site-ul ADR Centru, www.adrcentru.ro. Dupa completare formularului cu informatiile solicitate, acesta va fi transmis Departamentului Programe si Relatii Publice, mail programe@adrcentru.ro, unde va fi preluat si incarcat in baza de date.

„Necesitatea crearii unei astfel de baze de date este din ce in ce mai acuta deoarece cei ce doresc sa depuna proiecte ne solicita sa le recomandam firme de consultanta cu experienta si de incredere pentru a realiza proiecte bune, fezabile. In acelasi timp mai multe firme de consultanta, atat din Regiunea Centru cat si din alte parti ale tarii, si-au manifestat interesul de a-si promova serviciile oferite in domeniul consultantei. Informatiile disponibile vor fi actualizate permanent, in functie de cei ce se inscriu in baza de date si vor fi disponibile tuturor celor interesati ”
, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Respectand principiul obiectivitatii si al dreptului la sanse egale al tuturor celor ce doresc sa se inscrie in baza de date, formularele completate transmise de catre firmele de consultanta vor fi publicate pe pagina de internet a ADR Centru. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru nu isi asuma nici o responsabilitate privind activitatea desfasurata de aceste firme, iar datele prezentate in formulare sunt cu titlu informativ si se afla in responsabilitatea exclusiva a organizatiilor care au completat formularul.