Formular pentru solicitare informatii online

Experții Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru vă oferă gratuit informații referitoare la fondurile europene structurale și de investiții în general și Programul Operațional Regional în special, precum și îndrumare și consiliere pentru pregătirea cererii de finanțare. Experții din cadrul Biroului de informare al ADR Centru pot fi contactați direct sau telefonic, de luni până joi, între orele 8.00-16.30 și vinerea, între orele 8.00-14.00, la tel. 0358 401 276, interior 421-426.

Beneficiarii Programului Operațional Regional, respectiv entitățile care au încheiat un contract de finanțare în cadrul programului, pot contacta telefonic persoana desemnată ca ofițer de proiect, la tel. 0258 818 616, interior 110. Potențialii solicitanți în cadrul Programului Operațional Regional pot solicita informații prin completarea formularului de mai jos.

Mențiune: Răspunsurile furnizate sunt redactate pe baza informațiilor puse la dispoziția noastră de către dumneavoastră. Informațiile sunt furnizate cu titlu informativ şi nu reflectă în mod necesar opinia Comisiei Europene, a MDRAP, a evaluatorilor sau a terților. Aceste date nu sunt exhaustive, solicitantului revenindu-i responsabilitatea corelării informaților prezentate cu normele aplicabile cazului său particular/individual precum și cu restul dispozițiilor legale în vigoare.

Conținutul acestor răspunsuri nu este menit a garanta vreun rezultat, ADR Centru nefiind responsabilă pentru eventualele cheltuieli, pierderi sau daune rezultate din consultarea și/sau utilizarea conținutului acestor informații în cazuri particulare/individuale.

  • (Institutie/intreprindere (PFA, micro, mica, mare, etc)/ong/asociatie/unitate invatamant/consultant etc)
  • (Va rugam sa precizati aspectele care clarifica situatia asupra careia solicitati informatii)
  • Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a ADR Centru privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Aceasta secțiune este dedicata solicitării de informații punctuale legate de Programul Operațional Regional.