Cursuri pentru profesionistii din primarii care lucreaza in proiecte de eficienta energetica a cladirilor

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului organizează cursuri postuniversitare pentru profesionistii (arhitecti, ingineri, auditori energetici, responsabili energetici etc.) care lucreaza in sectoare conexe cladirilor din cadrul primariilor. Cursurile sunt organizate in cadrul proiectului Imbunatatirea eficientei energetice in gospodariile si comunitatile cu venituri reduse din Romania, finantat de Fondul Global de Mediu.

Cursurile vor avea o componenta importanta de instruire in accesarea fondurilor europene.

Numarul cursantilor este limitat, iar acestia trebuie sa devina la randul lor instructori pentru un numar de profesionisti. Beneficiarii acestor cursuri au obligatia de a organiza minim o instruire in cadrul primariei pentru profesionisti din alte primarii sau din sectorul privat.

Inscrierile se fac pana la 1 noiembrie 2012, la adresa de email gina.petrescu@mdrt.ro. Informatii suplimentare pot fi solicitate si la numarul de telefon: 0372 114 561/562.

De asemenea, informaţii suplimentare cu privire la aceste cursuri sunt disponibile la adresa de internet: http://www.mdrt.ro/comunicare/presa/comunicate/cursuri-pentru-profesionistii-din-primarii-care-lucreaza-in-proiecte-de-eficienta-energetica-a-cladirilor