Informatii pentru finantari nerambursabile

Vreti sa obtineti o finantare nerambursabila si nu stiti daca sunt fonduri, la cine sa va adresati si pentru ce puteti primi fonduri?

Aveti un proiect in implementare si aveti de clarificat diverse aspecte?

Sunati la Centrul de Informare pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale, si veti primi un raspuns prompt, pe loc sau in cel mult 24 ore.

Centrul de Informare pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale
021 9340 (numar cu tarif normal)
Program de lucru:
L-V 10:00 – 18:00, S 10:00 – 16:00
Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54B, Sector 1, Bucuresti
E-mail: contact@fonduri-ue.ro, contact@fonduri-ue.ro

Telefonand la numarul de mai sus, dupa ce veti selecta tipul de organizatie pe care-l reprezentati (IMM-1, ONG-2 sau administratie-3), selectati apoi tipul si locatia proiectului pe care-l derulati sau doriti sa-l derulati (urban-1, rural-2, regional-3, transfrontalier-4 sau altul-5), si veti fi transferat la un expert care va raspunde intrebarilor dumneavoastra.

Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale din cadrul Ministerului Finantelor Publice indeplineste rolul de coordonator national al Fondurilor Structurale si de Coeziune din Romania, si a creat acest centru pentru a veni in sprijinul tuturor celor interesati de obtinerea si gestionarea de fonduri nerambursabile.

Prezentarea Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale

Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, deschis in luna februarie 2012 de Ministerul Afacerilor Europene, pune la dispozitia cetatenilor date cu privire la finantarile din fondurile structurale si de coeziune acordate Romaniei de Uniunea Europeana.

Informatiile oferite de Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale ii ghideaza pe potentialii beneficiari catre tipul de finantare specific initiativelor si profilului lor. In plus, ii ajuta pe cei nefamiliarizati cu procedurile de finantare sa inteleaga pasii necesari pentru obtinerea unei finatari si etapele implementarii proiectelor.

Toti cei interesati de finantari din instrumente structurale si de informatii din aceasta arie pot obtine sprijin prin telefon la numarul 021 9340, prin e-mail la adresa contact@fonduri-ue.ro sau direct de la sediul Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale din Bd. Iancu de Hunedoara nr.54 B, sector 1, Bucuresti. Ofiterii de informare sunt la dispozitia cetatenilor de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00 si sambata in intervalul orar 10.00-16.00.