Instructiunea nr. 92/ 31.08.2012 a AM POR privind unele masuri pentru revizuirea proiectelor tehnice de executie de catre beneficiari, precum si pentru rezilierea contractelor de executie lucrari din cadrul contractelor de finantare incheiate prin Programul Operational Regional

In vederea fluidizarii procesului de revizuire a proiectelor tehnice de executie, Autoritatea de Management a emis Instructiunea nr. 92/ 31.08.2012 a AM POR privind unele masuri pentru revizuirea proiectelor tehnice de executie de catre beneficiari, precum si pentru rezilierea contractelor de executie lucrari din cadrul contractelor de finantare incheiate prin Programul Operational Regional.

Incepand cu data emiterii prezentei instructiuni, beneficiarii de fonduri din cadrul Programului Operational Regional au posibilitatea de a revizui Proiectul Tehnic inainte de lansarea procedurii de achizitie publica si ulterior rezilierii contractului de executie, precum si revizuirea Proiectului Tehnic fara rezilierea contractului de lucrari si incheierea unui act aditional la contractul de lucrari / contract de lucrari suplimentare.