PROMOVAREA DESTINATILOR TURISTICE EUROPENE DE EXCELENTA

Comisia Europeana initiaza o serie de actiuni la care sunt invitati sa participe toti cei care doresc sa promoveze Romania, pentru promovarea proiectului EDEN – Destinatii Europene de Excelenta. La acest proiect, din partea Romaniei participa Depresiunea Horezu pentru mostenirea culturala intangibila si Parcul Natural Apuseni.

Pentru promovarea proiectului EDEN – Destinatii Europene de Excelenta (http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/tourism/eden/index_en.htm) si a destinatiilor premiate in cadrul acestuia (din partea Romaniei participand Depresiunea Horezu pentru mostenirea culturala intangibila, in anul 2008, si Parcul Natural Apuseni, pentru anul 2009) Comisia Europeana initiaza o serie de actiuni, la care sunt invitati sa participle toti cei care doresc sa promoveze Romania. Asta deoarece trebuie sa demonstram ca, daca privirile noastre sunt indreptate spre Europa, si Bruxelles-ul se uita la noi.

Actiunile propuse de la nivel european se refera la:
1. Lansarea unui concurs de fotografii incepand cu data de 13 august 2009, avand ca tema turismul responsabil. Banner-ul care promoveaza aceasta competitie este atasat si poate fi postat si pe site-ul fiecarui participant, pentru a face legatura directa la www.EDENphotocompetition.eu. De asemenea, pentru cei interesati de acest proiect este atasat textul informativ in cele 26 de limbi ale destinatiilor EDEN.
2. Crearea unui grup pe pagina Facebook, la urmatoarea adresa, la care puteti sa aderati si dumneavoastra sau colaboratorii dumneavoastra
http://www.facebook.com/s.php?q=eden+competition&n=-1&k=200000010&sf=r&init=srp#/group.php?gid=109084858203&ref=nf
3. Crearea unei pagini speciale dedicate proiectului EDEN pe Facebook, la care fiecare participant se poate inscrie ca fan. Pe aceasta pagina vor fi publicate fotografii ale destinatiilor turistice de exceptie si, in fiecare zi, va fi promovata una dintre destinatiile EDEN.
http://www.facebook.com/s.php?q=eden+destinations&n=-1&k=100000000020&sf=r&init=srp#/pages/EDEN-European-Destinations-of-Excellence/111890014493?ref=search