Targ aerospace si automotive la ROMEXPO

Intre 13 si 15 februarie la Bucuresti, Romexpo, are loc a doua ediție a Targului Aerospace Meetings Romania ce se va desfășura, în paralel cu Automotive Manufacturing Meetings Romania.  Cea de-a doua ediție a evenimentelor este organizată sub egida Ministerului Economiei și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, cu sprijin din partea InvestRomania, OPIAR, Camera de Comert si Industrie a Romaniei și al ADR Centru.

Aerospace Meetings Romania este primul eveniment de întâlniri de afaceri dedicat industriei aeronautice, aerospațiale si de apărare organizat in Romania. Prima ediție, din anul 2017, s-a bucurat de un succes important, atrăgând participarea unor companii internaționale de prestigiu. La prima editie au participat 130 de companii din 15 tari si au fost organizate 1 300 de intalniri de afaceri intre furnizori si cumparatori.
Automotive Manufacturing Meetings Romania, este o platforma internationala de intalniri de afaceri intre furnizori si contractori din industria automotive. 200 de companii sunt astepate la eveniment din 15 tari. Intalnirile de afaceri sunt organizate intre companii purtătoare de proiecte sau in cautare de noi furnizori si companii care ofera solutii, servicii sau produse pentru industria automotive. Intalnirile sunt organizate pe baza alegerilor facute de fiecare companie, iar evenimentul isi propune sa adune in acelasi loc toate companiile care intervin in lantul de productie din jurul acestei industrii.
Organizatorul evenimentelor este compania franceză Advanced Business Events (abe – www.advbe.com) organizatorul seriilor de evenimente Aerospace Meetings și Automotive Meetings peste tot în lume. Prin marca, BCI Aerospace, abe organizează evenimente de prestigiu precum Aeromart Toulouse, Aeromart Montréal, Aeromart Nagoya, Aeromart Korea, Aeromart Summit Tianjin, cât și evenimentul A&DSS Seattle, organizat în partenariat cu Boeing.

Link-uri utile
Websitewww.romania.aerospacemeetings.com
Brosurahttp://romania.bciaerospace.com/images/2018/Downloads/aerospace_romania_leaflet_2018.pdf
Websitehttp://romania.automotivemeetings.com/index.php 
Brosura: http://romania.automotivemeetings.com/images/downloads/automotive-meetings-romania-2018-brochure.pdf

Informatii suplimentare pot fi oferite de doamna Mariana MIU, Marketing & Communications Manager
www.advbe.com; Tel: +33141864125; E-mail: mmiu@advbe.com.