Iubitorii de film din Brașov au nouă platformă de film CINEMAP

Prin proiectul „CINEMAP – PLATFORMA DE FILMCITY GUIDE MEDIA SRL a achiziționat o platformă web, care contribuie la dezvoltarea produsului CINEMAP, un modul online incluzând site web  și o aplicație mobilă ce include modulul print (deja lansat pe piață, în anul 2016), pentru revista trimestrială CINEMAP și revista lunară CINEMAP. Astfel noul modul online, ce a fost dezvoltat prin implementarea acestui proiect, a completat platforma CINEMAP pe site-ul și aplicația mobilă.

Platforma este structurată pe module ca: filme, cinema, festivaluri, box office, achiziționare bilete online (modalitate de plată fie cu cardul bancar, fie prin SMS), posibilitatea creării unui cont de utilizator, este dotată cu motor de căutare în site, iar utilizatorul va putea opta să primească notificări referitoare la subiectele sale de interes.

În forma sa completă și complexă, produsul CINEMAP conține informații despre filmele difuzate în România, programele cinematografelor, știri din lumea cinematografiei, interviuri, o bază de date despre actori, specialiști din domeniul cinematografiei – regizori, scenariști etc. – și filme (similară IMDB), ce poate  fi accesată de orice utilizator al platformei. Produsul este o sursă de informații accesibilă oricărei persoane interesată de industria cinematografică, fiind destinat atât consumatorilor de filme ce frecventează cinematografele, cât și celor care preferă vizionarea filmelor în mediu privat, pe diverse medii: televizor, DVD sau BluRay, laptop sau tabletă. Aplicația pentru telefonie mobilă a facilitat accesul rapid la informații, indiferent de locația utilizatorului.

Beneficiarul investiției – SC CITY GUIDE MEDIA SRL

Valoarea totală a proiectului este de 839.142,66  lei, din care finanțare nerambursabilă în valoare de 563.497,27 lei, asigurată prin #Regio-POR 2014-2020.

Axa prioritară – 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii

Prioritatea de Investiții – 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri