Reabilitare Școală Gimnazială „NAGY IMRE”

Proiectul „Reabilitare Școala Gimnazială Nagy Imre” din Municipiul Miercurea Ciuc a inclus lucrări de reabilitare termică a clădirii, în scopul majorării eficienței energetice a acesteia, având impact pe termen lung atât asupra mediului și resurselor utilizate, cât si asupra beneficiarilor direcți principali ai proiectului, respectiv elevii care studiază în această instituție educațională. Clădirea Școlii Gimnaziale cuprinde o singură unitate care constituie obiectul proiectului de reabilitare termică. Beneficiarii direcți ai proiectului sunt aproximativ 66 persoane, reprezentând personalul și cadrele didactice care activează în cadrul instituției de învățământ Școala Gimnazială „Nagy Imre” dar și aproximativ 870 de actuali și viitori elevi din Municipiul Miercurea Ciuc, care vor frecventa cursurile Școlii Gimnaziale „Nagy Imre”.

Beneficiarul investiției UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL MIERCUREA CIUC

Valoarea totală a proiectului este de 7.723.509,12 lei, din care finanțare nerambursabilă în valoare de  6.336.996,06 lei, asigurată prin #Regio-POR 2014-2020.

Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Prioritatea de Investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusive în clădirile publice și în sectorul locuințelor / Operațiunea B-CLĂDIRI PUBLICE.