Sesiune online de informare privind apelul de proiecte aferent Acțiunii 1.4.1 Investiții tehnologice în IMM-uri

Având în vedere lansarea apelului de  proiecte în cadrul Acțiunii 1.4.1  Investiții tehnologice în IMM-uri, vă invităm la o sesiune tehnică de informare privitoare la acest Ghid. Evenimentul se va desfășura online, în data de 08 septembrie 2023,  cu începere de la ora 11.00.

Cu acest prilej vor fi discutate condițiile de finanțare aplicabile în cadrul apelului, aspecte tehnice referitoare la modalitatea de completare a cererii de finanțare în aplicația MySMIS2021, regulile de identitate vizuală și măsurile de informare și publicitate aplicabile pentru PR Centru 2021-2027. De asemenea, în cadrul întâlnirii vor exista și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu privire la temele menționate.

În vederea participării la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați online, completând următorul formular: https://tinyurl.com/5c7z73a8. Link-ul de conectare  la eveniment (platforma webex) va fi transmis celor care se înscriu la eveniment.

Detalii despre acest apel de proiecte sunt disponibile pe pagina de internet a Programului ”Regiunea Centru”, www.regiocentru.ro, respectiv la link https://www.regiocentru.ro/1-4-1-investitii-tehnologice-in-imm-uri/