Detalii privind sesiunile de informare privind Apelul 2 de proiecte aferent priorității de investiții 2.1.A – Microîntreprinderi a POR 2014-2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru organizează sesiuni de informare pentru potențiali beneficiari din Regiunea Centru cu privire la condițiile de accesare a apelului de proiecte destinat microîntreprinderilor din cadrul POR 2014-2020. Sesiunile de informare vor avea loc în municipiile Brașov, Alba Iulia și Târgu Mureș.

Mai exact, o primă sesiune de informare se va desfășura în data de 15 mai, în Brașov, la Camera de Comerț și Industrie Brașov, Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 18-20, bl. 1K, sala de ședințe.

Sesiunea de informare programată în data de 16 mai în Alba Iulia se va desfășura în sala de conferințe a Hotelului Parc, str. Primăverii, nr. 4. Evenimentul de la Târgu Mureș, din 21 mai 2019, se va organiza la Camera de Comerț și Industrie Mureș, str. Primăriei, nr.1, în sala de ședințe.

Detalii privind sesiunile de informare menționate se găsesc la: http://regio-adrcentru.ro/sesiuni-de-inforcrointreprinderi/

Persoanele interesate să participe la aceste sesiuni de informare sunt rugate să completeze formularul de înregistrare on-line, disponibil la următorul link: https://forms.gle/11wVLABJh15uKkC88.