Lista firme de consultanta

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in calitatea sa de Organism Intermediar pentru implementarea Programului Operational Regional in Regiunea Centru, a considerat important si util sa vina in intampinarea nevoilor potentialilor beneficiari de fonduri nerambursabile din regiune, prin realizarea acestei baze de date cu organizatiile care desfasoara activitati privind elaborarea de proiecte, studii de fezabilitate si consultanta specifica in domeniul Fondurilor Structurale, organizatii care activeaza in Regiunea Centru.

Toate aceste entitati trebuie sa completeze formularul de inscriere care prezinta informatii despre organizatie si despre activitatea desfasurata de catre aceasta. Organizatiile din Regiunea Centru care desfasoara activitati de consultanta si care doresc sa apara in cadrul acestei sectiuni sunt invitate sa descarce formularul online, sa-l completeze si sa-l transmita la adresa de e-mail: programe@adrcentru.ro, pentru a putea fi postat pe pagina de internet.

IMPORTANT! Respectand principiul obiectivitatii si al dreptului la sanse egale al tuturor celor ce doresc sa se inscrie in baza de date, formularele completate transmise de catre firmele de consultanta vor fi publicate pe pagina de internet a ADR Centru. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru nu are nicio relatie speciala cu aceste organizatii si nu isi asuma nici o responsabilitate privind activitatea desfasurata de aceste firme. Datele prezentate in formulare sunt cu titlu informativ si se afla in responsabilitatea exclusiva a organizatiilor care au completat formularul!

Persoana de contact din partea ADR Centru este dl Tudor Udrea, telefon: 0258-818616, int. 421, email: tudor.udrea@adrcentru.ro.

Documente utile

Formular firme de consultanta

Lista firmelor de consultanta